THE GYM

WELKOM BIJ POWERED BY BARRY

Wat leuk dat je ons hebt gevonden…


Onze sportschool is volledig ingericht op krachttraining en spieropbouw en behoud.

In onze sportschool is alles aanwezig wat je maar nodig zou kunnen hebben voor goede krachttraining, een belangrijk onderdeel van onze personal training.


Powered By Barry  is ontstaan door het feit dat Barry zelf ooit veel overgewicht heeft gehad en hij graag wilde sporten maar niet wist waar hij moest beginnen.

Wendy was veel te dun en daardoor had ze weinig energie en zag er ongezond uit.

In zijn zoektocht heeft Barry meerdere personal trainers geprobeerd en op meerdere manieren geprobeerd om af te vallen.

Uiteindelijk leerde Barry dat je veel geld kwijt kan zijn aan personal training, dat het vaak helemaal niet 'personal' is en het leverde voor Barry niet het gewenste resultaat op. Er was ook vaak weinig kennis over voeding aanwezig en er werd wel gesport, maar zonder dat hem geleerd werd waarom hij bepaalde oefeningen deed. En daarbij werd geen progressie gemeten.


Zijn doel was niet heel breed worden, maar vooral gezond.

En gezond worden vergt meer dan alleen maar trainen. Het heeft te maken met hoe je traint,  je voeding en je mindset.


Veel afslankprogramma’s of diëten zijn gebaseerd op keer op keer hetzelfde eten of het gebruik van repen en shakes.  Zware programma's die je een aantal maanden moet volgen. Na deze maanden kom je dan vervolgens vol gas weer aan en meestal nog meer dan dat je woog voor je ging lijnen. En dit komt omdat je tijdens de meeste programma's niet uitgelegd krijgt wat je aan het doen bent. Dus je gaat weer eten zoals je voor het dieet deed en zo val je dus weer terug in je oude leefstijl.


Dit moest anders besloot Barry.

Barry heeft veel cursussen gevolgd en heeft zelf alle kennis vergaard die nodig is om een gezond leven te leiden dat vol te houden is. Maar ook om trainingen te ontwikkelen voor alle soorten mensen die resultaat bieden.


Barry besloot dat het tijd werd voor een sportschool die het totaalpakket heeft.


Powered By Barry


Bij Powered By Barry leer je wat krachttraining voor je kan doen, uitleg over het effect van elke oefening en hoe krachtraining je leven kan verbeteren.

Een heel belangrijk onderdeel van de lessen is het voedingsadvies dat Barry passend bij elk individu geeft.

Via 2 apps worden je trainingen en je voeding bijgehouden om zo de voortgang te monitoren en successen te vieren.

Als je een auto gaat kopen is een van je eerste vragen wat hij verbruikt. Gek eigenlijk dat je dat niet van je eigen lichaam weet.

Door middel van krachttraining maken we jouw lichaam sterker en fitter, automatisch ga je er dan ook beter uitzien.

Je spieren verbruiken veel energie, hoe meer spier je hebt, hoe meer je afvalt en hoe meer energie je kunt eten zonder aan te komen.


Barry heeft zelfs een online voedings cursus gemaakt met meer dan 140 video’s. Op deze manier kunnen wij naast onze toppers in de gym, ook anderen mensen  leren over voeding en een gezonde leefstijl.

Langzaam veranderen we je eetpatroon naar een eetpatroon dat bij jouw leven past en goed voor je is. Wij leren je wat je eigenlijk eet, hoeveel je eigenlijk nodig hebt, wat je lichaam doet met je voeding en hoe je energie optimaal uit je voeding haalt.


Krachttraining is dus heel belangrijk


Wij leren je waarom je bepaalde oefeningen moet doen en hoe je ze moet doen. Wij leren je opnieuw te luisteren naar je eigen lichaam. Al deze kennis kan je voor de rest van je leven toepassen, zodat je nooit meer terugvalt naar overgewicht of ontevredenheid over hoe je er uit ziet.

Tijdens de krachttrainingen is er altijd ruimte voor vragen of uitleg.

Powered By Barry heeft een besloten online groep, waar wij van alles op posten:


  • gezonde recepten
  • kennis over voeding
  • kennis over supplementen
  • kennis over training


Daarnaast is het een plek waar je terecht kan met elke vraag. De community bestaat uit mensen die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, een gezonde leefstijl. 


Beste versie van jezelf.


Bij ons werkt iedereen aan zijn beste versie , en alles wat je daarvoor nodig hebt vind je in de Sportschool in de Apps of in de on-line community, Via de App doen we vaak gezamenlijke uitdagingen waar je dan nog een prijs mee kan winnen ook.

 

Powered By Barry is niet gewoon een sportschool, het is een lifestyle.

Op onze Facebook pagina en onze Instagram pagina van Powered By Barry of Barry_en_wendy vind je ervaringen van mensen die je voor zijn gegaan, recensies en aanbevelingen. Je vind verhalen van verschillende leden, jongeren, ouderen, mensen die af willen vallen of juist aan willen komen. Iedereen is welkom bij Powered By Barry.

 

Onze aanpak is gericht op het aanbieden van een compleet pakket met als doel de betere versie van jezelf te vinden. Dit doen wij in onze goed ingerichte sportschool met  unieke uitstraling, maar ook al onze online platformen. Van sport tot voeding, slaap tot mindset, komt alles voorbij. Wat jij maar nodig hebt om als mens te groeien.

 

Zien wij jou ook snel in onze gym?

 

Of begin je liever vanuit huis met een van onze E-learnings?

 

Wist je dat je  gratis een account kan aanmaken op onze online community?

En dat je daar de eerste 10 lessen over voeding volledig gratis kunt doen?

Dit is een leuke manier om kennis te maken met Barry en de benadering van Powered By Barry.

 

Maak nu hier jou gratis account aan!


 

Tot snel!

Zien we je snel?


Groetjes, Barry&Wendy

WORD LID VAN DE GEMEENSCHAP

 Maak nu je GRATIS account aan en zie de eerste  10 video's van onze E-Learning Over-Eten Volledig Gratis!