0618 946 036 info@poweredbybarry.nl
<< Ga Terug

Hallo allemaal !!

Vandaag een extra stukje van mij, normaal

Post ik alleen eindeloos lange verhalen op zondag, ik weet het, maar vandaag is een speciale dag voor mij, vandaar dit extra artikel .

Vandaag ben ik namelijk jarig !!

Voor de meeste mensen tegenwoordig een soort van duistere dag, want ze worden een jaar ouder en dat willen ze niet, ook zit je vaak vast aan familie die langs komt of je daar nou zin in hebt of niet en je krijgt cadotjes, de gesprekken op de verjaardag gaan vaak over geld politiek problemen en roddels .

En dat was het dan, weer een jaar ouder …

Bij mij werkt het niet zo .

Je verjaardag is een mooie dag, hoe oud je dan ook word.

Op je verjaardag zou je het leven moeten vieren !

Niemand weet van te voren hoe veel tijd hem of haar is gegeven op deze aard kloot, en ieder jaar wat je krijgt is geweldig en een kostbaar geschenk!

Soms heb je goede jaren dat alles voor de wind gaat, en soms heb je slechte jaren, zelfs de slechte jaren leren je veel Lessen en maken je een wijzer mens, en laten we eerlijk zijn, wijsheid en tijd zijn de echte rijkdommen in het leven, niet geld.

Wijsheid moet je verdienen en je moet er voor open staan, wijsheid ontvang je alleen als je al een beetje versie 2.0 bent, heb je enig idee hoe veel mensen er keer op keer in dezelfde fout stinken ?

Die hebben dus niet geleerd en hebben meer tijd nodig om versie 2.0 te worden, je moet open staan voor nieuwe dingen en verbetering, hoogmoed komt voor de val .

Naar mate de tijd verstrekt zal het leven ze kleine uitdagingen voor hun voeten gooien en als ze hier slim mee om gaan zullen ook zij wijs worden .

Maar we hebben allemaal wel is 2x ons hoofd gestoten tegen dezelfde steen, wijsheid komt echt met de jaren, en iedereen zit op een annder niveo ..

En dat brengt me bij de 2de rijkdom van het leven, dat waarom je verjaardag zo’n mooie dag is en dat is tijd .

Er is nog nooit iemand geweest, hoe rijk dan ook hoe groot het bedrag aan geld wat hij heeft dan ook was, die ooit 1 seconde tijd heeft kunnen kopen .

We kunnen dus stellen dat tijd het onbetaalbare goud is wat iedereen wil hebben maar niemand kan kopen .

Zo is tijd ook het meest waardevolle wat iemand je ooit kan geven, als iemand je zijn tijd geeft, is dat het duurste grootste cado ooit.

En als je me niet gelooft moet je het maar is vragen aan een kind wat ze ouders nooit ziet of iemand die ze ouders veel te vroeg is verloren…..

Tijd heelt ook alle wonden zeggen ze, dus tijd zou nog is een dokter zijn ook ..

Tijd heelt alle wonden omdat je tijdens tijd na kan denken en ontwikkelen.

Terwijl de tijd verstrekt word je steeds wijzer

( als je er voor open staat )

Ik heb in mijn tijd dat ik hier rond loop op aarde veel geleerd, en jullie ook, dat weet ik zeker .

En mijn verjaardag is een dag waarop ik na denk over de tijd die ik gehad heb, en waar ik dankbaar voor ben en wat ik geleerd heb .

Ik ben dankbaar dat ik leef, want dat is niet vanzelf sprekend.

Ik ben dankbaar voor me 2de kansen die ik heb gekregen in het leven .

Ik ben dankbaar voor de lessen die ik heb geleerd, ook al waren sommige helemaal niet leuk en wilde ik ze eerst niet zien .

Wie je nu bent is een mengsel van alle mensen die je bent tegengekomen in de tijd dat je hier op aarde rondloopt, waar je dingen van geleerd hebt, of het nu is hoe jij iets wel zou doen, een leraar of idool of hoe je het niet zou doen, iemand die je gekwetst heeft of iets dergelijks .

Je bent gevormd door de dingen die je hebt Mee gemaakt, en de omgeving waar je je in hebt bevonden, de dingen die je gevoelt hebt, en de woorden die tegen je gezegd zijn, iedere les bracht je weer naar een andere fase van het leven, en alle fases zijn anders .

Thuis wonen bij je ouders, voor het eerst op jezelf, je eerste grote liefde, je eerste baan etc etc etc, dit zijn de dingen die je gemaakt hebben tot wie je bent, en als je sterk in je schoenen staat sluit je soms bewust fase’s af, als er dingen zijn die je niet meer wil In je leven, of dingen die je juist wel wil .

Achteraf kan je pas zien of die keuzes goed waren, en zal je weer een nieuwe keuze moeten maken om verder te gaan .

En dat is eigenlijk het leven.

Lang verhaal kort ( ??yeah right. )

Op je verjaardag moet je dankbaar zijn.

Op mijn verjaardag bedenk ik me waar ik dankbaar voor ben, en wat mooi is in mijn leven .

En dit is wat ik vier op mijn verjaardag .

Ik ben dankbaar voor mijn mooie kinderen die ik om me heen steeds ouder en wijzer zie worden, ik ben dankbaar dat ik hun mag begeleiden op hun reis in het leven, en ik ben dankbaar voor de lessen die ik van ze geleerd heb .

Ik ben dankbaar voor iedere ochtend dat ik me ogen open doe en dat me weer een dag geschonken is.

Ik ben dankbaar dat ik zo’n mooie lieve vrouw naast me heb staan,het had allemaal heel anders kunnen lopen, keuzes…….

maar ze staat er, en ze maakt me compleet, ik ben dankbaar voor de lessen die ik van haar heb geleerd en voor de tijd die ze me geschonken heeft .

Ik ben dankbaar voor alles wat ik van iedereen geleerd heb die zijn of haar wijsheid met mij wilde delen gaanderweg het leven, want zij hebben me gemaakt tot wie ik nu ben.

En ik ben dankbaar voor de tijd die mijn ouders in me gestoken hebben om me te wapenen tegen het leven, maar vooral voor mijn moeder die er altijd voor me was en nog steeds is, voor de mooie oma die ze is zijn voor mijn kinderen omdat ze nog steeds hier op aarde rondloopt, dat was bijna niet zo geweest ….

Ik ben zelfs dankbaar voor de lessen die mijn vader me geleerd heeft, ook al zie ik hem nooit meer, zo loopt het soms, het heeft me gemaakt tot wie ik ben .

Ik ben dankbaar voor mijn schoonouders die altijd klaar staan als er iets is of voor de kinderen .

Alles komt uit een goed hart als iemand van je houd, niet altijd is wat hun vinden dat het beste voor jou is ook daadwerkelijk in jou ogen het beste voor jou, maar het komt voort uit liefde en is bedoeld om te helpen, en dat is mooi, dat is tijd die gegeven word en tijd is onbetaalbaar.

Ik ben dankbaar voor de vrienden die ik in me leven heb die echt zijn en altijd een luisterend oor of helpende hand hebben .

Ik ben dankbaar voor iedereen die bij me komt sporten, voor het vertrouwen wat jullie me gegeven hebben, voor de hulp die ik mag bieden en voor de kans die jullie me zo geven om een mooi bedrijf op te starten .

Maar ik ben ook dankbaar voor alles wat ik van jullie heb geleerd, iedere les laten jullie mij toe in jullie leven, en ook al help ik jullie en deel ik mijn kennis met jullie, ik leer ook heel veel van jullie, en tijd is kostbaar .

In dit afgelopen jaar is mijn droom uitgegroeid tot een werkelijkheid .

Mijn sportschool is een serieus bedrijf geworden, en dat is dankzij jullie, en ik ben dankbaar .

De waarde van een bedrijf word vaak bepaald aan de hand van een omzet, maar ik vind dat de waarde van een bedrijf bepaald word door de “klanten” jullie geven het bedrijf waarde, jullie zorgen er voor dat het bestaans recht heeft, dat er resultaten zijn, dat doen jullie, en jullie hebben mijn bedrijf echt op de kaart gezet, jullie hebben de waarde van mijn bedrijf naar onbetaalbaar gebracht, En ik ben dankbaar .

Jullie zijn stuk voor stuk mooie inspirerende mensen, allemaal uniek, en allemaal

Mooi, en het is me een eer dat ik jullie mag trainen, en ik zal altijd 100% blijven geven als jullie dat ook doen, dat is de deal, alles of niks .

Mijn klanten bestand bevat alle leeftijden alle soorten en maten mensen en dat vind ik geweldig, maar vandaag wil ik een beetje extra positieve energie naar mijn oudste klant sturen,

Joke,

Joke traint al een jaar bij mij en is 75 jaar oud jongens…..

Sta daar even bij stil….

Joke,

als je dit leest,

wat een ongelofelijk sterke inspirerende vrouw ben jij !!

Ik weet dat dit niet de makkelijkste periode in je leven is en dat je daarom sporten even moet laten voor wat het is, maar weet dat je nu nog op je benen staat omdat je zo ongelofelijk hard getraind heb, jij kan dit, wij kunnen dit, en voor je het weet is het allemaal voorbij en lachen we er om .

Weet dat er geen dag voorbij gaat dat ik niet aan je denk en dat ik je heel hoog heb, je bent een geweldige vrouw, en de sterkste die ik ooit heb gezien .

Ik zal er voor je zijn waarneer je me nodig hebt, want zo doen we dat bij barry turenhout personal training .

Ik ben dankbaar dat ik jou heb mogen ontmoeten.

Voor iedereen die dit leest, weet dat ik dankbaar ben voor de kans die je me gegeven hebt, voor de tijd die ik gekregen heb en voor het vertrouwen dat jullie in mij gesteld hebben, Jullie maken mijn leven compleet, jullie zorgen er voor dat ik bestaans recht heb als bedrijf en als persoon.

En mijn familie,

jullie zorgen er voor dat ik iets heb om voor te vechten en naar uit te kijken, iets waar ik het allemaal Voor kan doen, iets om naar uit te kijken, jullie zijn mijn rots in de branding en jullie maken me compleet, iedere dag met jullie is een cadotje, en wat voor een ….

Ik ben oprecht gelukkig en blij met de keuzes die gemaakt zijn, en ik had deze keuzes niet kunnen maken zonder de wijsheid en lessen die in het leven op mijn pad zijn gekomen.

Dit klinkt allemaal heel emotioneel,

en dat is het ook……

Want je ziet,

doordat ik de dingen in het leven zo zie, is mijn visie over het leven heel anders als dat van anderen .

Ik zie de mooie dingen, de positieve dingen, en de geweldige rijkdom om mij heen en daar kan geen huis auto of spaarrekening tegenop .

Hierdoor sta ik positief in het leven en kan ik alles aan, het leven is mooi als je het maar wil Zien .

En ook ik zag het vroeger niet, maar het is nooit te laat .

Jongens ….

Hoe je het ziet, bepaald wat het je doet, onthoud dat .

En dat is wat ik vier op mijn verjaardag .

Voor sommige is dit misschien een verhaal waar ze niks mee kunnen, wat totaal niet relevant lijkt voor waar we mee bezig zijn in deze community, maar dat is het wel, mindset is alles, en ik ben vandaag jarig, dus ik mag vandaag schrijven wat ik wil ?

Vanavond neem ik mijn gezin mee naar het strand, en ik zie mijn kinderen gelukkig spelen in het zand, ik zie mijn vriendin schuin naar me kijken en voel de liefde, ik voel de wind door me haren en het zand tussen me tenen, en dat zijn mijn cadotje’s en die zijn in geen geld uit te drukken, en ik ben dankbaar.

Ik krijg dagenlijks dit soort cadotjes .

Als er weer iemand blij de sportschool uit loopt,Als ik iemand heb kunnen helpen en ik zie ze groeien, als me kinderen me knuffelen als de wind door me haar gaat,als ik de geur ruik van net gemaaid gras, als ik iemand ze twijfel weg kan halen,als ik iemand ze energie kan herstellen, als ik de mensen waar ik

Van hou gelukkig zie zijn, als ik weer een winze les leer, en ik kan zo nog een uur door gaan,

ik krijg iedere dag cadotjes ….

En ik ben dankbaar …

Het leven is mooi …

Als kleine blijk van waardering heb ik voor jullie allemaal 2 lekkere repen klaar liggen, want het is niet aan jullie om cado’s te geven, het is aan mij om cado’s te geven,

Want ik ben dankbaar …..

Zie de mooie dingen, denk positief, zie het glas halfvol en geniet … geniet van het proces, word wijzer word sterker leer van je fouten en wees dankbaar, iedere dag, want je weet niet hoe veel er nog op de teller staan, iedere dag kan de laatste zijn .

Het leven is mooi.

Waar ben jij dankbaar voor ?

Wat voor rijkdom zie jij om je heen ?

HIEPERDEPIEP HOERA !!!!!!

Groetjes,

Barry

What a wonderfull world ..

Share This

Deel dit bericht

Deel dit bericht met je vrienden..!