0618 946 036 info@poweredbybarry.nl
<< Ga Terug

Dit is Chantal

Kom net uit de gym, met al mijn tassen van BTPT, een grote pot eiwitshake, een schrijfblokje van BTPT, een voldaan gevoel, ohja en een rode kop. En dacht ach waarom niet…… Laat ik ook eens iets persoonlijk plaatsen.

Het is voor mij een grote eer dat ik mijn versie 2.0 mag vormgeven met ondersteuning van Barry! Ik ben begonnen toen het voelde als een verloren strijd. Veel eten, vooral ook slecht of te weinig, depressief, gevoelig, futloos, zo kan ik mijn start het beste omschrijven. De weg die ik heb afgelegd om te komen waar ik nu ben was er 1 met heel veel tranen, moeilijke beslissingen, grenzen verlengen en vooral kennis opdoen. Het sporten bij Barry heeft me zoveel gebracht. Ik geniet van gezond en lekker eten (met het hele gezin en onze gasten), hier in keuzes maken door steeds maar te blijven loggen en uitvinden wat kan en wat het met met doet. Ik kan genieten van kleine dingen zoals de eendjes die samen met mamma oversteken of ontroerd zijn als de kinderen iets nieuws doen. Ik kan wandelen en sporten en hier na jaren ook weer van genieten. Ik kan voelen wie ik ben, wat ik wil. Ik durf (hoe moeilijk dit ook blijft) energie en tijd in mezelf te steken en heel stiekem soms te trots te zijn op mezelf!

Mijn momentje wilde ik dan ook graag delen. Mijn afgevallen gewicht optillen ?27 kilo! Een oprecht

stuiterbal#versie2.0indemaak#goodprogress#opnaarvolgendemijlpaal#blijmetBPTP#lovelife#maximumeffort

Share This

Deel dit bericht

Deel dit bericht met je vrienden..!