0618 946 036 info@poweredbybarry.nl
<< Ga Terug

VETTEN .

Ik weet dat er een heleboel onder jullie zijn die het meeste moeite hebben met de vetten .

Voor je het weet schiet je er overheen, en hoe zit het met gezonde en minder gezonde vetten ?
Mogen de gezonde vetten dan wel ?
Het antwoordt is nee, sorry .

Ik heb zelf ook altijd het meeste moeite met de vetten .

En ondanks de gezonde vetten gezond zijn is te veel vetten te veel vetten .
( zeg dat is 10x snel achter elkaar?)

Ik weet dat ik altijd zeg dat bronnen als avocado en olijf olie goede keuzes zijn om je vetten aan te vullen waar nodig,
Maar zoals ik laatst uit heb gelegd in het eerste deel van metabolisme & energie balans ( kan je terug zoeken op de facebook groep )

Gaat het hier om energie .
Calorieën zijn energie en energie die over is word vet ( eiwitten uitgezonderd ) te veel gezonde vetten worden dus ook omgezet in vet op je lichaam .

Maar wat is dan het verschil tussen gezonde vetten en ongezonde vetten hoor ik je denken, daar zou ik ook een heel artikel over kunnen schrijven .
Maar in de basis zijn het de ongezonde vetten die je aders doen dicht slippen, en je cholesterol op standje vulkaan uitbarsting zetten .
De gezonde vetten breekt je lichaam af en gebruikt ze voor een hele reeks aan processen die zelfs niet uitgevoerd zouden kunnen worden als je geen vet eet ( vandaar dat je altijd minimaal 40% moet halen ) .

Slecht nieuws dus voor ons ….

Maar omdat ik zoals ik al zij ook altijd in gevecht ben met de vetten ga ik jullie mijn geheime wapen vertellen .

De meeste vetten kreeg ik binnen tijdens koken en bakken, olijf olie, boter, bak en braad etc etc eigelijk allemaal %#$$£ als je wilt af vallen .

Er is een nieuw product op de markt wat tot voor kort alleen bij speciale winkels te koop was, maar ik heb het weten te bemachtigen voor weder verkoop .

PAM spray ( zie hier onder het etiket ) hier zit helemaal niks in, hier kan je dus veilig in koken, bakken het kan door je salade, het is geniaal bijna te mooi om waar te zijn .

Voor de liefhebbers heb ik het nu te koop in de sportschool en webshop….. 1517 doseringen per spuitbus voor maar 8,50 , lijkt me de moeite waard toch ?

Weten jullie dat het er is en dat het bestaat .

Groetjes barry

 

Share This

Deel dit bericht

Deel dit bericht met je vrienden..!