0618 946 036 info@poweredbybarry.nl
<< Ga Terug

Dit is Liduin

Liduin was 74 toen ze bij BTPT binnen kwam. Ze had weinig tot geen ervaring met krachttraining. Af en toe wel in de sportschool wat gedaan, maar nooit echt met een doel, ze wist niet wat ze moest doen of waar de apparaten voor waren, en alle trainers stonden om die 1e blonde griet heen en ze hadden nergens anders oog voor. Zwemmen met leeftijdsgenoten geprobeerd en een ton aan lijn trajecten die allemaal niet na kwamen wat ze beloofde.

Ze was nieuwsgierig naar wat ik te bieden had en ze was echt toe aan verandering. Ze voelde zich opgesloten in een lichaam wat steeds ouder werd en steeds minder kon. Zelfs de meest simpele dingen werden moeilijk, ze voelde zich op, versleten en afgedaan. Wat had het leven haar nog te bieden? Waarom zou ze nog door gaan? Het word alleen maar steeds slechter…

Hier was ik het natuurlijk niet mee eens. Het leven heeft veel te bieden, je bent nooit te oud, en je mag nooit de hoop verliezen. Ze had gewoon een beetje hulp nodig. Slecht eten en niet bewegen zijn slecht voor je, zo ver zijn we allemaal wel, maar als je lichaam steeds moeilijker aan de gang wil en je weet niet wat goed voor je is, dan zak je diep weg in de ellende en ga je je steeds slechter voelen, deze spiraal moet je doorbreken. We zijn samen aan de gang gegaan. Andere voeding, andere gewoontes en kracht training.

Sporten was moeilijk in het begin, want alles is stijf en wil niet meer, maar oefening baart kunst, en als je het leuk gaat vinden heb je al de helft gewonnen. Beetje bij beetje werd alles soepeler en ging het energie pijl omhoog, we maakte van een dalende lijn een stijgende lijn. Deadlifts, squats en zelfs lunges werd ze de baas, door alle successen werden de gedachten ook weer positief. Dit kan ik niet werd dit kan ik NOG niet. Dit lukt niet werd laten we het nog een keer proberen.

Een paar keer tegen tranen aan gezeten tijdens het trainen omdat het zwaar was of niet lukte, maar ze hield vol. En ze werd sterker en sterker. Nu 8 maanden later is Liduin 12 kilo kwijt en een heleboel kracht rijker. Ze tilt op wat menig jonge vrouw niet voor elkaar krijgt, ze voelt zich sterk en zelfverzekerd en ze heeft weer zin in het leven.

In de besloten BTPT community weet ze vaak als eerste het antwoord als ik weer een moeilijke vraag stel over een oefening, en niemand ziet haar als afgeschreven, iedereen ziet haar als een sterke vrouw. Oefeningen die mensen 20 jaar jonger als haar niet voor elkaar krijgen doet ze nu lachend. De Zon is weer gaan schijnen voor Liduin. En terecht..! Moet je kijken wat je voor elkaar hebt gekregen, en dat op jouw leeftijd..! Je hebt jezelf 10 jaar jonger getraind! Je bent een voorbeeld voor velen en hebt mijn respect meer dan verdiend.

Girl power.

Liduin, jij bent het voorbeeld dat alles kan als je maar wil, en dat het nooit te laat is om te beginnen. Hou vol, jij kan dit, er valt zo veel winst nog te behalen. Jouw leven was afgelopen.

Versie 1.0 is overleden.

Maar Liduin versie 2.0 is net pas begonnen en heeft nog een heel leven voor zich..!

Respect.

Ben jij ook benieuwd wat BTPT voor jou kan doen? Mail me,app,pb of bel en we gaan samen kijken hoe jouw versie 2.0 er uit gaat zien.

Best spannend hè?

Ik ben er klaar voor. Jij ook..?

BTPT – Voor jouw versie 2.0

Share This

Deel dit bericht

Deel dit bericht met je vrienden..!