0618 946 036 info@poweredbybarry.nl
<< Ga Terug

Dit is Wendy

Wendy sporten al een beetje voor ze bij mij kwam, maar echt fanatiek was het niet, af en toe een avondje in de sportschool. Toen ze begon was ze zo dun dat ze door de brievenbus naar binnen kon, maar ze sloeg wel vet op op haar benen ( suiker). Ze wilde strakkere benen “minder zadeltassen” en spier opbouw. Haar voeding was zacht uitgedrukt een ramp, het cola en suiker dieet.

Gewichten tillen werd helemaal niks en de lenigheid was ver te zoeken. 57 kilo woog ze terwijl ze 1.85 is, dat is weinig..en het energie level stond in het rood, bad vibes all over. Ze moest dus beter gaan eten, aankomen in spiermassa en een heeuull brok leniger worden.

In het begin was 5 leg raises zonder enig gewicht echt het max en die leken helemaal nergens op. Vele gotvers zijn naar me hoofd gegooid als ik zij nog eentje, nog eentje of als ik er weer een kilotje bij hing of lunges toch weer in het schema deed, dit kan ik niet heb ik zo vaak gehoord en als blikken konden doden was ik 4 maanden geleden al 83x gestorven. Maar ze hielt vol.

Nu 6 maanden later weegt ze 65 kilo en is in the shape of her life. Ze is dus mooier geworden door aan te komen. Zichtbaar een 6-pack, benen om jaloers op te zijn, een killer body is geboren en de zelfverzekerdheid straalt er vanaf, Vandaag drukt ze met de smithmachine 20 kilo 8x de lucht in met 1 bilspier, en dat doet ze 3x, deze oefening is voor de meesten niet eens uit te voeren zonder gewicht.

Ze is 100 keer mooier geworden door 8 kilo spiermassa aan te komen in 6 maanden en bruist van de energie, en ze is nog lang niet klaar, er zit nog veel meer in, ik weet niet of de mannen wereld het aan kan wendy, maar hou vol, jij kan dit, je bent het voorbeeld voor veel vrouwen.

Wendy, het is me een eer dat ik je heb mogen helpen met deze transformatie en ik zal je blijven helpen tot welk doel dan ook. Samen ben je sterker, Je mag echt echt trots op jezelf zijn want dit is knap..!

Amen

Share This

Deel dit bericht

Deel dit bericht met je vrienden..!