0618 946 036 info@poweredbybarry.nl
<< Ga Terug

Dit is Karin

4 maanden geleden liep Karin bij mij binnen. Ze was het zat. Ze deed al aan sport op de sportschool maar behaalde geen resultaten. Ze hielt van een wijntje en een feestje maar zat eigenlijk slecht in haar energie, en was haar lichaam zat, ze was niet tevreden over haar lichaam en niet tevreden met hoe ze zich voelden. Vol gas wilde ze beginnen om fitter sterker energieker en gelukkiger te worden.

En zo zijn we ook begonnen, karin is een super sterke vrouw die er vol Voor ging, ze vertrouwde me volledig en heeft alles opzij gezet om haar doel te bereiken, en dat was niet makkelijk. De dagelijkse wijntjes, de wekelijkse feestjes en de slechte voeding’s gewoontes moesten eerst plaats maken voor betere gewoontes. In de eerste maand hebben we ons daar vol op gefocust en al snel raakte ze 6 kilo kwijt. Maar dit was pas het begin, nu moesten we sterker worden.

Veel frustratie was er als weer die Squad niet lukte, zelfs zonder gewicht niet, en een deadlift op 20 kilo was een verschrikking om te zien, ze was volledig uit balans. Maar ze hielt vol, ze was vast beraden, en ze viel en stond weer op, keer op keer, avonden lang alleen de squat oefenen en de uitvoering van de deadlift verbeteren.

Zelfs thuis oefende ze door, ze stuurde me dan video’s en vroeg me wat ze moest veranderen. Ongelofelijk gemotiveerd.

En nu 4 maanden later staat er een sterke trotse vrouw voor me, met een rechte rug en een sterke aura. Als je wil kan je alles, het is echt waar, als je maar graag genoeg wil. Squat’s doet ze nu met gemak en ze is de koningin van de deadlift, van met moeite 8x 20 kilo tilt ze nu met gemak 20×80 kilo, en de uitvoering kan zo in een schoolboekje.

Ze heeft haar doel in haar ogen nog lang niet gehaald, ze wil nog sterker worden, en dat kan karin, maar ik ben al lang super trots op je. Wat je nu al hebt gedaan in die korte tijd is ongelofelijk knap, en je mag trots zijn op jezelf, menig mens had al lang opgegeven daar waar jij door ging, menig vrouw ziet jou foto en denkt dat wil ik ook.

Ik zie een sterke trotse power vrouw daar waar ik op de eerste foto een futloze vrouw zie staan met een slecht humeur die de hoop al op heeft gegeven. Op alle fronten heb je winst behaald, gewicht, lichaam’s vorm, kracht, energie en geestelijk heb je ongelofelijke stappen gemaakt, je hebt alles wat ik je geleerd heb als een spons opgezogen en bent zo veel wijzer geworden.

Wat een knappe prestatie zoals je hier nu staat, en je hebt het allemaal zelf gedaan, ik heb je alleen maar de weg gewezen. Zoals jou zie ik er maar weinig, je bent bijzonder, vergeet dat nooit.

Welkom Karin 2.0.

Op naar je volgende doel, samen komen we er wel, samen maken we je dromen waar, jij kan dit.

Lets go..!

Barry

Share This

Deel dit bericht

Deel dit bericht met je vrienden..!