0618 946 036 info@poweredbybarry.nl
<< Ga Terug

Dit is Brenda.

4 maanden geleden kwam Brenda bij mij binnen lopen, ze wilde heel graag afvallen, er beter uit zien en sterker zijn. Ze was niet tevreden met haar lichaam en wilde erg graag weer terug naar wat ze vroeger woog. Ook wilde ze lekkerder in haar vel zitten en weer trots zijn op zichzelf. Maar ze had een beetje hulp nodig.

Lijnen en sporten had ze allemaal al geprobeerd en iedere keer bereikte ze niet het gewenste resultaat of kwam weer kilo’s aan. We hebben een intake gesprek gehad met ze 2en en ze besloot dat ze 10 kilo af wilde vallen, de lat lag behoorlijk hoog. We gingen haar dieet aanpassen en 2x in de week trainen op spiergroei zodat ze meer calorieën zou gaan verbranden. Vol gas gingen we er in met ze 2en. Zij gaf 120% inzet en ik ook. Alle schema’s waren speciaal afgesteld op haar lichaam en haar wensen.

En nu 4 maanden later staat ze hier in de sportschool en heeft ze haar doel bereikt. In 4 maanden viel ze 10 kilo vet af en kreeg er heel wat spier massa bij. Ze begon met squats op 15 kilo en deze tilde ze met moeite 8x op. Nu doet ze 60 kilo en die tilt ze 12x op, en dat doet ze 3x achter elkaar. Dit is me mooiste lichaam tot nu toe zij ze. Dit is Brenda 2.0 zij ik. Je inzet was geweldig en je hebt het goed gedaan ! Je mag trots zijn op jezelf..!

Welkom Brenda 2.0!

Sterker als ooit, fitter als ooit, lekkerder in je vel als ooit, zelfverzekerder als ooit, goed gedaan! Ik ben trots op je!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Stuur me een app p.b of bel en we gaan samen kijken hoe jou versie 2.0 er uit ziet. Spannend hè? Ik ben er klaar voor, jij ook?

BTPT ik ben er voor jou.

Share This

Deel dit bericht

Deel dit bericht met je vrienden..!