0618 946 036 info@poweredbybarry.nl
<< Ga Terug

Dit is Anja

Anja was wel is in de sportschool geweest en had al aardig wat lijn programma’s achter de rug, zwemmen en cardio had ze ook al Meerdere malen geprobeerd. Geen van deze lijnprogramma’s was vol te houden of leverde de gewenste resultaten. Vaak was ze in no time weer terug bij af. In de sportschool miste ze begeleiding en voelden ze zich bekeken.

Tijd voor wat anders dus. 10 maanden geleden kwam ze bij BTPT binnen lopen, ze was 64 jaar oud en woog 129 kilo… Ze wilde heel graag afvallen en lekkerder in haar vel zitten, ook had ze weinig energie en was ze futloos, alles was moeilijk en zwaar, zelfs sokken aan trekken was een probleem geworden. Bovendien heeft ze een grote handicap, ze heeft suikerziekte. Na een intake besloot Anja dat haar eerste doel zou zijn om 20 kilo af te vallen.

Dat is niet niks ….

Zeker niet als je suikerziekte hebt, voeding is extra belangrijk omdat je snel dik word en koolhydraten eigenlijk bijna uitgesloten moeten
worden. Samen begonnen we aan deze reis naar versie 2.0, en die was niet makkelijk.

Leren hoe kracht training werkt en wat je er mee kan bereiken was waar we mee begonnen, in het begin was dit erg moeilijk, ze heeft me vaak vervloekt als ik weer met een been oefening aan kwam, maar met een beetje motivatie en doorzettingsvermogen kwamen we steeds verder, complexe oefeningen en hoge inspanning waren zwaar in het begin, maar al snel vonden we uit wat ze wel leuk vond en al spelende wijs werden we sterker en sterker en sterker en oefeningen die eerst met geen mogelijkheid konden waren nu binnen bereik.

Toen kwam het eten om de hoek kijken, samen hebben we uitgezocht wat het beste bij haar pasten en wat vol te houden was. Met heel veel inzet van Anja haar kant, ups en downs veel gesprekken en leer momenten kregen we het onder de knie, en nu 10 maanden later is Anja 21 kilo kwijt, Ze spuit bijna geen insuline meer daar waar ze vroeger 3 tot 4x op een dag een behoorlijke dosis tot zich moest nemen.

21 kilo..!

Ze heeft zich nog nooit zo goed gevoeld, alles gaat makkelijker, ze heeft weer zin in het leven, is super actief en leidt nu een nieuw leven. Ze is trots op zichzelf in plaats van teleurgesteld, en terecht..! Wat jij hebt gedaan is geweldig Anja, petje af voor je inzet en doorzetting’s vermogen, jij kan dit, jij hebt gedaan waarvan je niet dacht dat je het kon, je hebt je grenzen verlegd en ben een nieuw leven gestart, al je harde werk is beloond, je bent een topper en ik ben ongelofelijk trots op je !!
Je bent nu een voorbeeld voor velen.

Anja versie 2.0 is een feit. Op naar de volgende 20 kilo! Samen gaan we dit doen, samen komen we er wel, ik zal je steunen tijdens je reis, what ever it takes. Jij kan dit..!

Gefeliciteerd met je ongelofelijk knappe prestatie.

Share This

Deel dit bericht

Deel dit bericht met je vrienden..!